EGO


Grymt bra film. Grät jätte mycket, vilket jag inte brukar göra. Såg den igår kväll med Johanna Matilda. JAG DÖÖÖRR VAD HAN ÄR SNYGG. MIN IDOL LÄTT MARIN WALLSTRÖM

Fanny dagen

Tjenna! I fredags eftermiddag kom farmor och farfar hit vi åt middag bada och åt semlor. Eftersom min namsdag var igår så ville dom ge mig en present. Jag fick ett jättefint örngott. TACK, TACK! På lördagen fick jag en biobiljätt och halstabletter av mami och papi.
 

EGO

Två ego bilder från igår. Idag är det entligen fredag. yey! skönt det ska bli med helg. Föör helgen jobbade jag både lördag och söndag så det blev aldrig någon riktig helg för mig. Jag kom precis hem från att ha sålt kläder från min insta bloggis "fannysbloppis" heter den.  Imorn är det lördag den 9/2 vilket betyder Fanny dagen, min namnsdag. Så nu snartt kommer farmor hit och ska äta middag. hehe kanske får present. HAHA. Imorn ska jag in till stan igen och sälja lite mer. Senare på kvällen ska jag och min kära friendo träffas och se EGO.
 
Idag hade vi natiotionella prov i svenska läsförstålse. Haha gick så jävla dåligt. Man kunde välja mellan 3 texter så jag tog en och skrev. Sen så blev jag missnöjd och börja om på en ny när det var typ 1 timma kvar. Men blev ändå helt okej nöjd. HA EN BEEST HELG.

TISDAG

Skola som vanligt 8.20. Slutade redan vid 13 så jag och två tjejkompisar drog in till stan och fika. jätte mysigt verkligen, jag hade med mig min data så vi satt och kollade lite. Tjej snack ni vet. Vid fyra tiden träffade jag mammsen och åt tidig middag på en thai resturang.
 
Sen åkte vi tillsammans till odenplans gymnasiet. Shit man ska välja näst nästa fredag. stylist?? media?? design??? Vad ska jag välja..
 
Fick även med mig 3 saker. ett lila glittrigt nagellack en annsiktsmask och en snepensel.
Ska vara i skolan 8 imorn bitto så nu ska tänkte jag bada och ta en annsiks mask. Det ät nämligen natiotionella prov imorn bitta. Har bara provet sen åker jag nog hem igen. Pga inställda lektioner.

MÅNDAG IGEN DÅ

För att glada upp måndagen lite tog jag några galna bilder.

THIS IS ME

gif creator
 
gif creator

MY MAKE UP


RSS 2.0